040 – 93 21 00

info@ahnelovsindustrimalning.se

Mån – Fre 07.00 – 16.00

Blästring

Ahnelövs industrimålning erbjuder ett stort antal tjänster inom blästring för både verkstad och entreprenad.

Blästring – olika typer av samma metod

Blästring är en rengöringsteknik som innebär att man sprutar någon form av fasta partiklar med hög fart mot en yta för att rengöra den. Denna metod kan avlägsna olika beläggningar på effektivt sätt samtidigt som det förbereder underlaget för kommande målning och ytbehandling. Så vill du ytbehandla något oavsett objektets storlek kan du ta kontakt med oss på Ahnelövs Industrimålning.

Maxad kompetens

2017 blev vi första skånska företaget som lyckats certifiera oss hos Auktorisationen för rostskyddsmålning, detta efter hårt arbete med kvalitetssystem och utbildningar. För att vårt certifikat ska bibehållas krävs årliga kontroller som gör att vi ständigt håller oss ajour med branschens krav. Vi som arbetar på Ahnelövs Industrimålning är utbildade inom SSG-Entré och givetvis medlemmar i Målaremästarna som är måleriföretagens branschorganisation. Vi ser ständigt över våra medarbetares behov av kompetensutveckling och utbildar dem efter behov.

Vi ser fram emot att få möta dig!

Blästring med glaskulor

Glaskuleblästring är en finare sorts typ som polerar ytan. Denna metod brukas i en separat blästerhall där bara ädlare metaller används. Vår glaskulebox på 7×4 meter polerar de flest förekommande materialen i branschen, det vill säga brons, koppar och aluminium.

Ytterligare utför Ahnelövs industrimålning stålkule- eller slungblästring. Vår slungbläster klarar upphängning av gods upp till 1,4 meters höjd.

Kolsyreblästring

Kolsyreisblästring används för att effektivt kunna ta bort smuts och färgrester på ställen där det inte är godkänt att använda traditionella metoder. Vi utför blästringen i el-centraler under drift eller i industrihallar för att undvika uppsamlandet av sand efter genomfört jobb.

Ahnelövs industrimålning har tillgång till bra högtryckstvätts utrustning och en stor ångtvättsbox.

Läs mer om vattenblästring här