040 – 93 21 00

info@ahnelovsindustrimalning.se

Mån – Fre 07.00 – 16.00

Golvmålning

Vi utför golvmålning

Letar du efter målerifirma som kan fixa golvmålning av industrigolv? Då är vi på Ahnelövs industrimålning självklara valet för dig. Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap av att måla om golv för olika sorts industrier.

 Att genomföra en golvmålning är ett smidigt sätt att förnya golvets utseende på. Det är också bra ur ett ekonomiskt perspektiv då man kan förlänga golvets livslängd och spara in på pengar som annars hade gått till reparationskostnader av skador.

 Hos oss på Annelövs Industrimålning gäller golvmålningen huvudsakligen för betonggolv, men kan också appliceras på golv av trä eller fiberplattor. Golvmålning är rekommenderat att tillämpas på ytor som inte utsätts av för högt slitage och belastning. Eftersom olika sorters golv har sina unika egenskaper behöver de behandlas därefter. Därför är det viktigt att anlita en firma som kan utföra olika typer av golvbehandlingar.

 Förutom förarbetet som ska ske innan golvmålningen finns det specifika riktlinjer att hålla sig till när det kommer till olika golvmaterial. Ett obehandlat betonggolv måste golvet vara 1–2 månader gammalt, ha en torr yta och vara fritt från smuts.

 För obehandlat trägolv behöver alla träpartier grundmålas. Detta så täckfärgen sen har möjlighet att fästa och lämna en jämn yta. Med andra ord behöver man anställa erfarna målare för att uppnå bästa resultat.

Vilken typ av golvmålning ska man välja?

Golvmålning ger en slitstark och blank yta och är perfekt på golv med mycket slitage och även rullande trafik. Om du är osäker på vilken typ av golvmålning som ditt golv behöver kan du alltid kontakta våra duktiga målare via telefon eller mejl här. De hjälper dig gärna med att besvara eventuella frågor eller funderingar som du har. Anlita oss för golvmålning redan idag!