040 – 93 21 00

info@ahnelovsindustrimalning.se

Mån – Fre 07.00 – 16.00

Pool­målning

Poolmålning

Letar du målare som utför poolmålning på ett professionellt sätt och lämnar efter ett snyggt samt hållbart resultat? Ahnelövs industrimålning är experter på målning av pool och bassäng. Med den erfarenhet och materialkunskap som våra målare besitter kan vi garantera dig som kund den optimala lösningen för just din pool. När en pool har fått några år på nacken löper den större risk att gå sönder. Detta gäller speciellt när bassängen inte har underhållits eller servats på ett tag. En aktuell renovering kan bli kostsam då utgifterna ofta blir stora på grund av saker som utgrävning, installation av rörsystem och återställande av det kringliggande området. Vi på Ahnelövs Industrimålning är mycket medvetna om kostnaderna som kan uppstå och därför ser vi gärna att du anlitar oss för att fixa din pool. I många fall kan vi leverera bättre resultat till bättre priser än våra konkurrenter.

Förarbete inför poolmålning

För att kunna genomföra en poolmålning ordentligt sätt är det viktigt att förarbetet genomförs på ett korrekt sätt. Det förberedande arbetet kan handla om allt från ytbehandling, täckning av sprickor, till att ta bort gammal färg och puts.

Våra medarbetare på Ahnelövs plåtslageri ser till att sandblästra poolens yta innan målandet tar vid. Sanblästring är en blästringsmetod som innebär att man blästrar en yta med hjälp av sand och gas. Friktionen av denna teknik är det som leder till själva rengöringen av skiktet. Vi gör detta innan en poolmålning för att färgen ska få ett så bra fäste och lång hållbarhet som möjligt. Dessutom får poolen ett helt och nytt utseende och vem gillar inte det?