040 – 93 21 00

info@ahnelovsindustrimalning.se

Mån – Fre 07.00 – 16.00

Rostskydds­målning

Vi utför rostskyddsmålning

Rostskyddsmålning innebär att man skapar en beläggning med ett färgsystem över en metallyta. Det täckande lagret förhindrar och fördröjer att korrosion av metallen uppstår. Korrosion innebär att metallen löses upp som ett resultat av en kemisk reaktion. Oftast uppstår reaktionen när materialet kommer i kontakt med syre och bildar då något kallat metalloxider. Detta i sin tur kan ses sen som rost på det yttersta skiktet av metallen. Denna typ av målning som stärker korrosionsskyddet kräver ett gott förarbete. Därför erbjuder vi på Ahnelövs industrimålning blästring av metallens ytor. Allt för att rostskyddsmålningen ska få så bra fäste som möjligt.

Ytbehandling innan rostskyddsmålning

För att förhindra metallens korrosion kan man genomföra ytbehandling och rostskyddsmålning. Som ett resultat av en felaktigt utförd ytbehandling, kan ytan få förstörda värden. I sint tur leder detta till en större utgift än själva ytbehandlingskostnaden. På grund av detta ser Ahnelövs industrimålning till att målningen sker på ett korrekt sätt allt för att resultatet ska ha en så lång livstid som möjligt.

Sprutmålning

Om du är i behov av få något sprutmålat så kan vi fixa det i någon av våra stora sprutboxar. På Ahnelövs industrimålning anpassar sina sprutmålnings produkter efter olika typer av uppdrag. Vi åtar oss kosmetiska måleriuppdrag som rostskyddsbehandlingar och brandskyddsbehandlingar. Skulle du ha några frågor kring rostskyddsmålning eller någon annan typ av skyddsmålning kan du alltid kontakta oss via telefon, mejl eller formulär.

Auktorisation rostkyddsmålning

Auktorisation för rostskyddsmålning finns för att försäkra att utövarna av denna målnings metod bibehåller den höga kompetens som krävs för arbetet. Resultatet blir att rostskyddsmålningen utförs korrekt och fackmannamässigt. Ahnelövs industrimålning är auktoriserade för att utföra målning mot rost. Kort sagt kan vi alltid garantera dig ett väl genomfört arbete vid rostskyddsmålning. Läs mer här: www.rostskyddsmalning.se