040 – 93 21 00

info@ahnelovsindustrimalning.se

Mån – Fre 07.00 – 16.00

Takmålning

Om du har ett yttertak av plåt som du vill undvika att behöva byta ut i onödan ska du anlita oss på Ahnelövs industrimålning för takmålning.

Vi utför takmålning

Bristande underhåll av husets tak kan leda till att saker som bland annat rost. Visserligen tar det tid för rosten att tränga igenom, men när den väl har gjort det kan läckage och vattenskador uppstå där svaga punkter har bildats. Fukten kan sen över tid skapa grogrund för mögel, alger och köldbryggor. Detta i sin tur leder till kostsamma renoveringar som kunde ha undvikits från första början. Förutom dess förebyggande egenskaper är takmålningen ett billigare alternativ i jämfört med takbyte. Så du kringgår inte bara svåra komplikationer av ditt tak utan du sparar även pengar genom att välja takmålning framför utbyte av husets tak.

För att förstärka hållbarheten av ditt tak är det rekommenderat att du genomför takmålning med jämna mellanrum. Ahnelövs industrimålnings medarbetare har kompetensen och erfarenheten som krävs för att kunna uträtta en väl genomförd takmålning som förlänger takets livslängd. Så om du är i behov av takmålning i Skåne kontakta oss på Annelövs industrimålning så hjälper vi dig!

Förstärk ditt tak med takmålning

Taket utstår en hel del påfrestningar på grund av olika väderlekar och skiftande temperaturväxlingar. Detta är en av de främsta anledningarna till att takets färg flagnar och plåten riskerar att bilda rost. Som ett resultat av att anlita oss för takmålning får ditt tak ett nytt utseende. Dessutom förebygger målningen eventuella problem och förlänger dess livstid. Med vår långa erfarenhet inom branschen kan vi garantera dig en förstklassig behandling av ditt tak och en lång garantitid på själva målningen. Utöver det kan vi erbjuda: orangeblob  Målning av små skärmtak till stora bostadsföreningars tak. orangeblob  Taktvätt med vattenbläster på 2500bar för en optimal yta att måla på.