040 – 93 21 00

info@ahnelovsindustrimalning.se

Mån – Fre 07.00 – 16.00

Om oss

Ahnelövs Industrimålning till din tjänst i mer än ett halvt sekel

Hur det började

Ahnelövs Industrimålning föddes för mer än 50 år sedan. Året var 1963 och min farfar Sven Ahnelöv öppnade portarna för vad som skulle bli södra Sveriges bästa industrimålningsfirma. I slutet på 60-talet började hans son, min pappa, Thomas Ahnelöv att arbeta i firman. Från slutet av 70-talet till början av 2000-talet drev han företaget och lät det växa och utvecklas. Sedan år 2000 ligger Ahnelövs Industrimålning i Stora Bernstorps industriområde i Arlöv, strax utanför Malmö. Under början av 2000-talet började jag, Tony, att arbeta i företaget och kort därefter anslöt även min äldsta syster Linda.

Ett familjeföretag

Ahnelövs Industrimålning har alltså stannat i familjen och drivs idag av mig, Tony Ahnelöv och till min hjälp har jag Linda.

Vi är idag ett stort gäng på ca 20 medarbetare som arbetar både ute på entreprenad och i verkstan i Arlöv. Mina två arbetsledare, Tommy Lundin och Marcos Llarena har varit trogna företaget i ca 30 år! När det gäller pulverlackering, annan typ av industrimålning, blästring och rengöring så är vi specialister och du är varmt välkommen till oss när du behöver experter inom fältet.

Maxad kompetens

2017 blev vi första skånska företaget som lyckats certifiera oss hos Auktorisationen för rostskyddsmålning, detta efter hårt arbete med kvalitetssystem och utbildningar. För att vårt certifikat ska bibehållas krävs årliga kontroller som gör att vi ständigt håller oss ajour med branschens krav. Vi som arbetar på Ahnelövs Industrimålning är utbildade inom SSG-Entré och givetvis medlemmar i Målaremästarna som är måleriföretagens branschorganisation. Vi ser ständigt över våra medarbetares behov av kompetensutveckling och utbildar dem efter behov.

Vi ser fram emot att få möta dig!

Härlig laganda och uppsluppen stämning

Stämningen som råder hos oss på Ahnelövs Industrimålning är uppsluppen och gemytlig. Vi har en djupt rotad laganda och ser alla våra projekt som gemensamma utmaningar och alla tycker vi att vårt jobb är roligt – att få ändra utseendet på ytor med hjälp av olika metoder är både kreativt och stimulerande. Välkommen till Ahnelövs med ditt eller ditt företags nästa målningsprojekt! Vi ser fram emot att få möta dig!