040 – 93 21 00

info@ahnelovsindustrimalning.se

Mån – Fre 07.00 – 16.00

Tankmålning

Vi utför tankmålning

Vi på Ahnelövs Industrimålning erbjuder invändig och utvändig tankmålning till kunder i hela landet. Vår erfarenhet och materialkunskap gör det möjligt för oss att kunna erbjuda våra kunder det bästa inom målning av tank. Dessutom kan vi utföra ny- och ommålning av så kallade cisterner. Förvaringstankar som de också går vid kan innehålla brandfarliga vätskor och då är det bra att ha en kunnig målare på plats som hanterar målandet på rätt sätt.

Även om din tank eller cistern är riktigt hållbar kommer naturen att bryta ner den över tid. Detta sker oftast om du inte behandlar och målar den med några års mellanrum. Du kan förebygga en hel del skador och skippa höga renoveringskostnader med löpande tankmålning.

Ökad livstid för din tank eller cistern

Förutom att tankmålning behövs med jämna mellanrum för att förebygga skador och slitage kan den även förlänga tankens levnadstid. Färgen som appliceras på tanken eller cisterns yta kan faktiskt öka dess tålighet mot påfrestande klimat och förstärka den mekaniska hållfastheten. Ytterligare kan det tilläggas att utseendet också optimeras vid tankmålning.