040 – 93 21 00

info@ahnelovsindustrimalning.se

Mån – Fre 07.00 – 16.00

Sprut­lackering

Sprutlackering för jämna ytor

För att effektivt lackera stora volymer använder man idag sprutlackering. Denna metod ger inte bara ett jämnt lager av färg utan kan skydda objekt från olika väderförhållanden. Om man vill minska på kostnaderna så är det bra att förlägga detta hos en verkstad. Vi på Ahnelövs Industrimålning kan erbjuda sprutlackering oavsett objektets storlek. Dessutom besitter vi den yrkesskicklighet som krävs för att detta ska bli en så kostnadseffektivt alternativ som möjligt.

Sprutlackering med våt lack

Våt lackering är en bra metod som används för att ge hållbara och estetiskt snygga resultat. Dessutom passar det väldigt bra för objekt som inte kan utsättas för höga temperaturer. Ahnelövs industrimålning använder sprutlackering med traditionell våt lack för att få en så jämn yta som möjligt. Färgen appliceras med allt från stora 2k pumpar till finlir med pensel.

Lackering för privatkunder & företag

Ahnelövs Industrimålning erbjuder dig som privatkundlackering av exempelvis köksluckor, dörrar, och möbler med mera. Att lackera ditt kök är mycket billigare alternativ än att investera i ett helt nytt, utan att minska kvalitén på resultatet. Likaså ger de nya färgerna och ytorna ditt hem ett nytt liv till rimliga priser. Utöver uppdateringen av ditt hem ökar lackeringen huset eller lägenhetens värde. Detta resulterar i att bostaden blir mer eftertraktad på marknaden om man har planer på att sälja. Vi är tillgängliga för rådgivning och vägledning så du som kund får ett tillfredsställande resultat. Ahnelövs industrimålning hjälper även företagskunder med lackering.

Fördelarna

När man ska renovera allt från broar, trappor och containers är det populärt att använda sig av lackering. Detta därför att lackeringen lämnar ett superfint slutresultat. Den traditionella våt lacken och färgen appliceras med 2k pumpar samt pensel.