040 – 93 21 00

info@ahnelovsindustrimalning.se

Mån – Fre 07.00 – 16.00

Vatten­blästring 2500 bar

Ahnelövs industrimålning erbjuder ett stort antal tjänster inom blästring för både verkstad och entreprenad.

Vattenblästring

Blästring är en rengörings metod som oftast används underhåll och renoveringar. Tillvägagångssättet används för att avlägsna smuts på ett enkelt och effektivt sätt från olika sorters ytor. Rengöringen sker genom under ett visst tryck spruta valt medel mot toppskiktet.

 Vi på Ahnelövs industrimålning har mångårig erfarenhet av att arbeta med vattenblästring. Blästring med vatten är en effektiv rengöringsmetod för att avlägsna smutts, fett och rost. Denna metod kan användas för att tvätta fasader och tak, men även vid förberedande arbete innan målning av objektet påbörjas. I jämfört med andra blästringsmetoder är vattenblästring mer miljövänlig då den inte använder inget annat än vatten och lufttryck används.

Genom ett tryck på 2500 bar kan vattenblästringen verksamt ta bort fett och klorider från ytor utan gnistbildning. Detta gäller även hårda ytor som betong. Så har du ett plåttak som du vill ha blästrat så är vår vattenbläster den ultimata metoden.

Miljövänlig rengöring

För att effektivt ta bort smuts från fasader och plåttak på ett miljövänligt sätt rekommenderar vi vattenblästring. Denna blästringsmetod har en hel del fördelar. Genom att skjuta med en koncentrerad vattenstråle mot arbetsstycket avlägsnar man snabbt bort fett och smuts. Förutom metodens slagkraft är den också miljövänlig då den endast använder sig av vatten och lufttryck.